Wie zijn wij?

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Wie zijn wij?

Wij zijn ons ervan bewust dat we de wereld niet kunnen veranderen, maar we kunnen wel vanuit ons hart hoop geven aan kwetsbaren en voor hen de wereld een beetje mooier maken.

Rachel SpierHeart for Hope is een initiatief van Rachel Spier, auteur van ‘From glory to Glory’  Juist omdat Rachel zelf als alleenstaande moeder door een moeilijke tijd is gegaan, wil ze goed doen met een deel van de opbrengsten van haar boek. Ze wil niet, zoals ze zelf zegt, "op de bank zitten en tellen hoeveel boeken er verkocht zijn". God heeft mij gezegend en zegen geef je door.” Rachel richt zich als bestuurslid op fondsenwerving, het organiseren van evenementen en op ondersteuning van individuele alleenstaande moeders.


Diana KoppenolDiana Koppenol is al jaren in diverse rollen en functies betrokken bij sociaal maatschappelijke vraagstukken. Van dichtbij heeft ze meegemaakt hoe Rachel als alleenstaande moeder alle ballen moest hoog houden en ze hoefde dan ook niet na te denken toen ze gevraagd werd om deze stichting mee te gaan besturen. Als voorzitter hoopt ze vanuit haar ervaring een mooie bijdrage te kunnen leveren aan dit prachtige initiatief.


Judith NelemansJudith Nelemans heeft haar, inmiddels volwassen, zoon in haar eentje opgevoed. Zij had het geluk dit, dankzij een groot en sterk sociaal netwerk, zonder hulp 'van buitenaf' te kunnen doen. Judith is zich ervan bewust dat dit veel andere alleenstaande moeders niet is gegeven en zij wil haar dankbaarheid graag inzetten om via Heart for Hope die moeders te ondersteunen. Als secretaris zet Judith zich in voor het organiseren van evenementen en zij verzorgt de communicatie.


Wietze JonkerWietze Jonker heeft een administratiekantoor in Warmenhuizen. Hij zet zijn ervaring graag in om mensen te helpen en heeft zich daarom als penningmeester verbonden aan de stichting Heart for Hope.  Wietze wil met zijn skills “een positieve bijdrage leveren.” 


Beloningsbeleid:
Uit de statuten van Stichting Heart for Hope blijkt:

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden, behoudens eventueel een niet bovenmatig vacatiegeld.
Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.
 

Share our website